torsdag 15 augusti 2013

Lite smått och gott.

Först vill jag komma med en ursäkt för att jag inte varit så värst aktiv med inlägg på den senaste tiden. Jag har hållit på med ved inför vintern.
 
Dessutom har det inte heller varit så mycket att skriva om. Som väl alla förhoppningsvis vet blev Jo Jo behandlad i bägge knäna bak för lite drygt 14 dagar sedan. Förr böjde man alltid igenom sådana här problem efter 14 dagar för att se om behandlingen gjort verkan. Numera väntar man i stället i 3 veckor. Anledningen till att vänta 1 extra vecka är att medlet man sprutade med kan ligga kvar i över  2 veckor och då får man inte ett rättvisande resultat av böjningen. Nästa onsdag får vi alltså ett säkrare resultat.
Vi träffades, Anna-Karin, Per, Marcus och undertecknad på sekretariatet i går för att lite lätt planera hösten. Det jag kan avslöja från det mötet är att vi med största sannolikhet kommer att inbjuda alla delägare till en träff på Mörtebol den 19 oktober. Den dagen körs s.k. poänglopp  (ej totolopp). När dessa är klara träffas vi alla i restaurangen för information om framtiden. Kallelse till denna träff kommer naturligtvis att sändas ut i god tid.
Lite annat smått och gott pratade vi också om men eftersom inget är spikat återkommer vi.
Jag citerar Per:
GOOT MOOS
Lennart
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar