fredag 30 oktober 2015

Rapport andelsägare Scotten.

                                     Hej på er andelsägare i Scotten.

Nu har vi kommit dit vi har längtat efter länge, vår häst skall starta. Men som alla hoppas jag förstår kostar det att vara delägare i häst. Vi har inte tagit ut så mycket ifall det inte lyckas få Scotten till start. Så nu måste vi få pengar på kontot så vi har att betala undrehållskostnaderna. Som ni har sett så är förslaget att ta ut 1200:- per andel så vi får pengar på kontot så vi har en buffert. Sen hoppas vi att Scotten skall föda sig själv.( Som jag hoppas alla förstår måste vi börja betala av på de pengar som eventuell Scotten springer in, så han blir våran. Vi leasar honom!)

1. De som vill fortsätta ägandet, vill vi ha svar före den 7/11 samt sätter in pengar på Scottens konto senast 30/11. De som inte har betalat är inte andelsägare längre.

2. Det går inte att lösa någon mer andel.  Men om det är någon andelsägare som har flera andelar får den överlåta någon av sina andelar.

3. Är det någon som överlåter sin andel till någon skall det vara ett överlåtandepapper på detta. Ersättning är mellan överlåtaren och nya ägaren. Viktigt att detta sker före den 30/11 så att det är registrerat.

4. Det är viktigt att ni uppger födelsenr vid insättningen så att vi lättare har koll på de som har betalat.

5. Scottens konto är Westra  Wermlands Sparbank 8431-9,53 102 655-7

6. Hädanefter har företrädsgruppen beslutat att all kommunikation skall ske genom undertecknad Bo Carlsson.  Tel 0705827770    Mail  bo.karin.carlsson@gmail.com

7. Är det någon som funderar på något så befinner jag mig på Färjestad i morgon kväll.
  Marcus vill inte bli störd då han har många hästar till start.

Detta är skrivet i samförstånd mellan företrädarna/ gm mej Bosse.

Hoppas vi syns i morgon.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar