tisdag 6 december 2011

Summering loppet

Hej allihop!
JoJo skötte sig fint igår igen! Nu var hon som vanligt bakom bilen och öppnade bra. Hon kan öppna ännu bättre men jag körde lite på säkerhet med förra loppet i bakhuvudet. Vi hade ingen chans att komma förbi 4an i starten så vi blev kvar i dödens utanpå honom. Det var en position jag helst inte ville ha därför tog jag upp för att locka fram någon annan till dödens hade hoppats på Björn G som låg i rygg på oss. Tyvär så kom det ingen fören efter ett varv när svanstedt kom tyvärr så var det ingen bra rygg utan vi tvingades ut i 3e spår i sista sväng när det gick som fortast. Så hon fick ett ganska tufft lopp mot bra hästar och avslutar ändå bra och kämpar ända in i mål. Därför tycker jag att hon får ett riktigt plusbetyg! Det är alltid lite spännande att se hur hästarna ser ut dagen efter ett hårt lopp när man kommer till stallet. Glädjande nog så såg hon väldigt fin ut idag slickat krubban ren och var glad och sprallig i hagen. På eftermiddagen gjorde vi även ett enklare böjprov för att se om hon skulle ha fått någon känning i något ben men det var absolut inget att anmärka på. Så om hon känns lika fin nu i träningen och vädret håller sig skapligt så kommer hon troligtvis att göra en start till. Återkommer om tid och plats för det.

Det var väldigt trevligt att se att så många delägare kom till travet och kollade!!

//Marcus H

3 kommentarer:

 1. Godkänt lopp.Med ett lägre startspår tar vi ledningen nästa gång. Lugnt och bra kört Marcus.


  Hälsningar

  Ejve L

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Kunde inte vara på plats och titta. Utan jag och tösen fick titta på webben. Tyckte att JoJo såg väldigt fin ut.Vi tycker att en tredje plats inte är dåligt utan bra. Det är ju inte alla hästar som tjänar pengar varje start, vilket vi känner oss väldigt bortskämda med.
  Så vi tycker att både häst,kusk och framför allt skötare och en del andra som gör ett jättejobb med JoJo ska ha stort tack.
  Mvh/Ulf, Ann-Sofie och Emelie

  SvaraRadera
 3. Bra lopp av JoJo, vi måste vara helt nöjda med tredjeplatsen. Leif

  SvaraRadera