tisdag 13 mars 2012

NU ÄR DET VÅR!!!


Goda nyheter om Jo Jo.

Påselning inför rakbanejobbet
(ursäkta dålig skärpa)
Jag var ner till Åmål i dag tisdag, dels för att få se det nya stallet och dels för att få se Jo Jo gå ett lite hårdare pass på rakbanan.
Stallet var jättefint och alla trivdes, välplanerad inredning och högt i tak (ryggås = mycket luft)Rakbanejobbet såg också helt OK ut. Marcus själv var mycket nöjd och därför kan vi nu avslöja: 
Marcus har bestämt sig för att ta ut henne i ett provlopp nu på Lördag 17/3.
Förutsättningarna är att Hästägareföreningen får in så många anmälda till provloppen så att de anser det värt att köra det hela, då spec. i 1.22 – tempo där Jo Jo i så fall skall starta.
Enklast att få reda på om det blir provlopp är att gå in på
’Arena Åmålstravet’ www.amalstravet.com  där det från fredag eftermiddag finns startlistor och tider för de olika klasserna (4 olika klasser). Där kan ni ju då se om Jo Jo är med.
  
Om det blir provlopp tänkte vi bjuda på en kopp kaffe med bulle inne i stallet efter vi ”avnjutit” Jo Jo’s lopp  På så sätt får ni ju också se hur fint hästarna fått det samt att det nog blir tillfälle att prata med både Marcus som Madde om t.ex. formen för dagen och framtiden.
Givetvis kommer vi att lägga ut på bloggen på fredag eftermiddag information så fort vi fått reda på om det blir några provlopp eller ej.
VÄLKOMNA till en spännande uppstart  på vårsäsongen.
Lennart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar