torsdag 24 oktober 2013

Information från mötet 19 oktober

Här kommer en sammanfattning av mötet i lördags.

Riktigt roligt att så många kom till Åmål. Aldrig tidigare har väl en segertårta serverats så snabbt efter en seger. Jo Jo visade med besked att hon vill vara med ett tag till.

Min uppfattning innan mötet var att det fanns många frågor och åsikter att ta upp, MEN de allra flesta var rörande eniga om hur och i vilka former bolaget skall fortsätta.
Det uppkommer alltid frågor om allt från träning, matchning till foder och trivsel när en häst inte presterar vad man hoppas på. Jag har själv varit i Marcus kläder som travtränare då man tycker sig ha provat allt utan att komma till en tillfredsställande resultat. Skönt är det därför att Jo Jo valde rätt dag att visa sig från sin bästa sida.
Under mötet röstade vi om att fortsätta en hel avtalstid till och om det behövs, fylla på med betalningsmedel, det handlar om max 100 kr/per andel.
Däremot kan det bli så att om Jo Jo trots lördagens prestation fortsätter att underprestera och Marcus anser att hon inte borde tävla mer kommer vi att kalla till ett nytt hästägarmöte för att avgöra hur vi går vidare. Om Marcus hittar en lämplig ersättare till Jo Jo kommer det antingen att presenteras ett förslag till byte av Jo Jo till en unghäst eller att Jo Jo skall säljas, bolaget upphör och överskottet utbetalas till delägarna.

Vi vet att några kommer att lämna bolaget nu och beslut togs på mötet om att lotta ut deras andelar till redan befintliga delägare. Den som "vinner" en andel måste lösa den för samma belopp som den som lämnar bolaget får utbetalt.

Här kommer den länk som "alla" måste svara på innan 1 november. Jag kommer också att mejla ut den. Några har inte dator och NI måste kontakta mig, Lennart, Marcus eller Åmålstravet och få hjälp med att svara på formuläret.
Andelsformulär 

Anna-Karin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar