tisdag 29 november 2011

möte på Åmålstravet

Referensgruppen exklusive Marcus som körde lopp i Norge träffades i eftermiddags för att dra upp riktlinjer för framtiden. Många har ställt frågan om vad vi gör med pengarna som "blev över" efter auktionen. Vi kan direkt säga att det kommer INTE att köpas någon mer häst. Pengarna kommer att stå kvar på JoJo Ribbs konto, beslut om överskott kommer att tas i samband med bokslut nästa år och då kommer förslag att lämnas om ytterligare ett år med JoJo eller försäljning och utdelning. Blir det riktigt mycket pengar insprunget så finns alla möjligheter till både träningsavgift ett år till och utdelning. För de som är sugna på ytterligare en häst (har hört att det finns någon spännande på gång) så blir det en ny insats och ett upplägg runt den.

Vi beslutade att sätta undan en del medel till delägarna och träffar under kommande år.
Vi beslutade att skaffa en mobil telefon med kontant kort för att nå ut till alla som inte har tillgång till mail och internet, det är ganska många som missar den information som kommer ut här på bloggen.

Skriv in redan nu i era kalendrar att vår första träff tillsammans blir lördagen den 21 januari kl. 11:00. Då blir det en heldag exklusivt för JoJos delägare med mat, spel och aktiviteter.

1 kommentar:

  1. Bata ett litet tillägg om Marcus som alltså var på Bjerke i dag och fick en seger i 1:a loppet med Bravo Af Rosenhill och 2:a i lopp 2 med Kvill Gitana.
    Ett stort GRATTIS Marcus.

    SvaraRadera