lördag 19 november 2011

Mersmakande debut!

Det blev tyvärr galopp direkt för JoJo idag. Hon var väldigt pigg och löpsugen det märktes redan i värmningen. När jag körde fram till bilen så blev hon så ivrig och tog i så mycket att hon rullade över i passgång och galopp alldeles innan bilen ska släppa. Trots den ödesdigra fadäsen så är jag otroligt nöjd med henne så som hon kändes både innan och under loppet. vi tappade säkert ca 50m på galoppen trots det så körde vi ikapp och efter en invändig lucka sista biten så sköt hon till otroligt bra med tanke på att hon lagt så mycket krafter innan. Jag tror att vi har hittat en riktigt fin häst!!  
Tar hon det här loppet på rätt sätt och det milda fina vädret håller i sig så har vi tänkt att hon ska starta igen i början av december. Ev Färjestad 5e där har hon ett 3års lopp och det passar bra tidsmässigt också.

//Marcus H

1 kommentar:

  1. Från Jerry & Britt-Marie Persson, delägare.

    Vilken jättefin häst du visade upp för oss på Färjestad. Vi stod där hon rullade över i passgång och förstod att galoppen skulle komma. Ni gjorde ett fantastikt lopp efter galoppen. Vi gillar ditt sätt att köra häst, Markus. Vi är jättenöjda delägare.

    SvaraRadera