måndag 16 april 2012

Årsdebuten avklarad

Jojo gjorde det bra i årsdebuten. Med ett dåligt utgångsläge ( Nr 11 bakom bilen) fick vi backa oss sist eftersom det överallt var upptaget i andraspår. Med ett snabbt första halvvarv på 13.9 gick mellanvarvet betydligt saktare. Efter en resa i 6:e - 7:e utvändigt gick vi med i spåren men de ryggar vi fick kunde ha varit lite bättre. Det blev längre fram till tätduon så i sista kurvan tar jag ut henne i fjärdespår och då tar hon i ordentligt och går ända in i mål som 6:a.
Med tanke på spår, årsdebut och sättet som loppet blev kört på ska vi vara nöjda med det här. Det är jag som kusk. Hon kändes jättefin , så som hon ska göra. Nu fick hon ett lopp i kroppen så nya "proppar" ska letas.
Tiden Jojo presterade idag blev fina 1.16.3 och det är inte fy skam, pulsen efter loppet var bra och nu får hon gå några dagar i hagen innan hon körs igen.

Hoppas alla ägare är nöjda. Årsdebuten är avklarad och nu är det bara att fortsätta om Jojo tar detta på ett bra sätt, vilket aldrig varit några problem innan.
Skötare/kusk och tränare är nöjda!!

Ha det bra allihop!

Mvh Madde

3 kommentarer:

  1. Så var årsdebuten avklarad o visst så fick både häst o kusk godkänt. Spår 11 med autostart är ingen lek. Om man inte kommer ner i 2:a spår så är det bara att backa sig sist.
    Sedan gjorde JoJo ett mycket bra sistavarv runt 1.13.5 med en vid sistasväng.
    Hoppas att JoJo tog loppet på rätt sätt o nu väntar vi på flera starter med förhoppningsvis bättre startspår
    Hälsar
    Kenth S

    SvaraRadera
  2. Tycker att Jo Jo såg jättefin ut! Med lite tur i spårlottningen nästa gång så kan det nog bli riktigt bra! :)

    Ha det bra du med!

    SvaraRadera
  3. Grattis Madde och Jo Jo. Tack för ett bra lopp. Fortfarande ingen nolla i raden. Hoppas det håller i sig i fortsättningen också.

    Jerry & Britt-Marie

    SvaraRadera